tiistai 19. marraskuuta 2013

Multikiiltoa & kutinaa

Ensimmäisenä saamistani miittialkoista kokeilin Paesen 317:ta. En voi muutakuin ihastella. Niinkuin edellisessä postauksessa kerroinkin, en ollut kuullut koko merkistä ennen miittiä. Tämä kuitenkin osoittautui täyden kympin lakaksi! Peitti yhdellä kerroksella, levittyi helposti ja ilman ainuttakaan viirua. Lisäksi se kuivui todella nopeasti ja jäi ihanan kiiltäväpintaiseksi. Jonkinverran tämä muistuttaa tietyssä valossa Germanicure by Opia, mutta eivät nämä lähellekään dupet ole.


Kuvat on otettu keinovalossa, joten lakan sävy ei oikein pääse oikeuksiinsa. Valosta riippuen se näyttää tumman ruskealta, tumman punaiselta tai liilaan taittavalta mustalta. Tänään Kynsikoristelut-ryhmässä nousi puheeksi tämä artikkeli. Tähän viitaten voin vielä sanoa, että kerron sponsoreilta saamista tuotteista rehellisen mielipiteeni. Aiheesta on puhuttu viime aikoina paljonkin eri blogeissa, mutta järkevästi ajatellen harvempi kynsibloggareista tuskin oikeasti haluisi maksuakaan vastaan ylistää huonoja tuotteita blogissaan. 

Face Helsingin sponsoroima.
Minä ja nahkani emme ole paras testaajapari erilaisille voiteille ym. kosmetiikalle. Eilen illalla testasin alla olevassa kuvassa näkyviä Herbinan tuotteita ja olen kyllä pettynyt. Suihkugeeli haisi minun nenääni aivan kamalalta, äklömakealta ja tunkkaiselta. Tosin olen yleensäkin mietojen tuoksujen ystävä. Ystäväni A-K:n mielestä nämä taas tuoksuivat ihanilta. Lisäksi suihkugeeli aiheutti reisiini kutiavaa, punaista ihottumaa ja näppylöitä. Siksi en uskaltanut kokeilla vartalovoidetta kuin vähän käsivarteeni, ja sekin haisi mielestäni yhtä hirveältä, eikä tuntunut tarpeeksi rasvaiselta tai kosteuttavalta.

Herbinan tuotteet Bernerin sponssaamia.


Voisin kyllä suositella tuollaista Herbinan lahjapakkausta esimerkiksi joululahjaksi henkilölle, joka pitää voimakkaasti hajustetuista saippuoista/voiteista, erityisesti suklaan tuoksusta. Kuiva- ja herkkäihoisille en suosittelisi, sillä vartalovoide ei ole kovin kosteuttava ja tuosta hajustemäärästä ei ole mikään ihme jos tulee joitain ihoreaktioita muillekin kuin minunlaiselleni atoopikolle.

2 kommenttia:

  1. On toi Paise (kröhöm...) lakka kyllä nätti ! :3
    Testailin itsekin tuota suihkusaippua, ja omaan nenään se tuoksu kävii myös hyvin voimakkaana. Kosteusvoidetta taisin myös kokeilla, mutta kuten sanoit, se ei ole kovin kosteuttava :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se:)! Aikasemmin mun kokeilemat Herbinan tuotteet on kyllä olleet ihan hyviä, mut nää oli kyllä aika floppi :/

      Poista