torstai 30. tammikuuta 2014

Kynsiterapiaa

No pitihän nyt munkin sitten, kun nämä skittlettet tuntuvat niin olevan muodissa. Pidän näistä oikein kovasti! Olen viime aikoina tehnyt todella yksinkertaisia lakkauksia, mutta nyt päätin ryhdistäytyä. Vaikka on koeviikko. Olen jo melkein vuoden pitänyt kiinni nudekoeviikkoperiaatteestani, mutta eilen illalla tarvitsin aivoilleni jotakin mieleistä virikettä älyttömän fysiikan paahtamisen jälkeen. Kynsien lakkaus nollaa ihanasti ylikuumentuneen pään. Varsinkin jos lakkaa mieleisillä lakoilla ja jotain hieman haastavaa. Eikä suinkaan niitä minun koeviikkunudejani.


Nämä ovat mielestäni oikein nätit. Hieman tosin häiritsee kärkikutistuma nimettömässä, pahuksen Seche. Yleensä laitan lakkaa ihan kynnen kärkeen ja "yli" ettei tulisi tuollaista kutistumaa, mutta glitterlakan kanssa se ei onnistu :/ Leimatkaan eivät taaskaan kohdistuneet ihan kohdalleen, mutta kyllä minä silti elättelen toivoa että vielä joskus oppisin. Peukalon koristelin Viveka-tekniikalla. Nuo eripituiset viivat kärjessä on se mun peruskoristelutekniikka, yleensä koska en muutakaan keksi ja nuo näyttävät aina semihyvältä.


Peukalossa on pohjalla kaksi kerrosta Tiia Vanhatapion Mercury-lakkaa, joka on mukava perushyvä lakka. Etusormessa ja pikkurillissä on kaksi kerrosa Isadoran Silk Roadia, jonka löysin vasta Anttilan alesta kolmella eurolla. Kertakaikkisen ihana lakka, vähän vaan piilossa tuolla leimojen alla. Keskisormessa on Wettiksen Fergie-kokoelman Miami Spiritiä kaksi kerrosta, vaikka yksikin olisi oikeastaan riittänyt aivan hyvin. Nimettömässä on ah niin ihanaa Deborahh Lippmannin Across the Uneversea. Ehkä 4 kerrosta tai jotain :D Mutta on se vaan niin kaunis! 



4 kommenttia:

  1. On kivat kynnet :) Ja mielestäni leimauksetkin on onnistunut varsin mainiosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)! No onnistuin kuvaamaan sellaisesta kuvakulmasta etteivät leimojen tuhrukohdat korostuneet:D

      Poista